Oct 4, 2009

GUVEC TAVUK







HAZIRLANISI.



Belirli bir olcu vermiyorum malzemeler arzuya gore degisir diye dusunuyorum

Tavuk gogsu kup kesildi az yag ilave edilip kisik ateste pisirildi.
Mantarlar ince dograndi haslandi.Bir tencereye julyen kesilen sogan ve kirmizi biberler sivi yag ilave edildi kavruldu mantar ve dogranmis domates,3 dis sarmisak ,kekik,tuz ilave edildi .
Sebzeler yumusayinca tavuklarda ilave edildi 3 dakika birlikte kavruldu.
Karisim guvec kaplarina bosaltildi ve uzerine kasar peynir koyup 180c firina verildi
Afiyet olsunnnnn



10 comments:

derya said...

Ablam ellerine sağlık harika görünüyor sımsıcak sevgiler...

ceyt said...

güveç nefis görünüyor.ellerine sağlık canım.
sevgiler..

FİLİZ'CE LEZZETLER said...

ablacım ellerine sağlık,güveçte tavuk ve mantar en sevdiğim iki lezzet,kesinlikle nefis olmuştur..sevgilerimle.

neseersoy said...

Ellerine sağlık , görüntü süper.
Sevgilerimle

DİDEM said...

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR..ALTTAKİ KURABİYELEREDE BAYILDIM..SEVGİLERİMLE

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ said...

Bunu deneyeceğim canım sağolasın

disal said...

bu güzel malzemeler bu güvece çok yakışmış....

çok sevdiğim bir yemektir...

ellerine sağlık...

sevgiler...

Mahperi said...

Enfes bir güveç. Ellerine sağlık

SerpiL said...

geçen bende pürelisini yaptım acayip bişi oldu ellerine sağlık buda görüntüsünden belli

pelince said...

güveç lezzetide bir başka oluyor... ellerine sağlık...

sevgiler..