Sep 10, 2010

PEYNİRLİ IZGARA PATLICAN







Bostan patlıcan dilimlenir.
Patlıcan dilimlerine fırca ıle zeytınyagı surulur ızgarada ıkı tarafı kızartılır.
Bır kaseye 2 dıs sarmısak rendelenır zeytinyagı ,tuz ile karıstırılır.
Beyaz peynır ınce kıyılmıs maydanoz ile karıstırılır.
Servis tabagına alınan patlıcanların uzerıne sarmısaklı yag gezdırilir.
Peynır maydanoz karısımı serpılır

8 comments:

nesrin said...

Nefis bir yemek olmus. Ellerine saglik. Mutlu bayramlar...

nesrin said...

Nefis bir yemek olmus. Ellerine saglik. Mutlu bayramlar...

Unknown said...

Canım ellerine sağlık bende benzerini
denemiştim gerçekten çok leziz öpüyo
rum.

ARZU - ENGÜZELTATLAR said...

Ellerine sağlık Filiz'cim. İyi bayramlar...

Bir Terazi Kizi... said...

Ramazan Bayraminizi gecte olsa kutluyor,sevgilerimi yoluyorum,Serpil.

KİZHATCE said...

mutlu bayramlar filiz ciğim,sevgiler....

lezzettabağı said...

Sevgili Filiz, bu tarif çok hoşuma gitti hem meze olabilir hem ara sıcak gibi masa da ikramlık sunulabilir hemde nefis bir tadımlık olur.. eline sağlık.. Hatta bir fikir .. Sarımsak zeytinyağı, peynir ve dilediğin bir iki çeşni ile bir sos hazırlanıp üzerine sürülerek biraz fırınlansa nasıl olur.. mutfağa geçip yapmalı.. görüşmek üzere çok öpüyorum..

ab-ı hayat said...

Harika bir tarif,ellerine sağlık...