Nov 30, 2009

KOZDE ARPACIK SOGAN


Bu gunlerde domuz gribinden korunma amacli sogan ,sarmisak,sebze,meyva agirlikli besleniyoruz.Cok severek yedigimiz soganlara bugun sivri biber ekledim aslinda sadece sogan ile oluyor cok lezzetli oluyor
Hazirlanisi

Bir miktar arpacik sogan koz tavasinda kozlenir teflon tavadada olabilir.
Sivri biberler kozlenir servis tabagina alinir uzerine zeytinyagi,nar eksisi,tuz,maydanoz eklenir
Sogan seviyorsaniz hala denemediyseniz deneyin derim

Afiyet olsunnnn....

8 comments:

LezzetHane (Buket) said...

Eşim bayılır buna tam bir soğan , sarımsak ve cin biberi hastası :)

SİHİRLİ OKLAVA said...

Evet canım ben de bu şekilde yapıyorum son günlerde.çünkü biz her türlü yesek te oğluş yemiyor.ama bu şekilde o da gayet severek yiyor...ellerine sağlık

GÜL'ÜN MUTFAĞI said...

tam bana göre bir yemek soğanın her şeyini çok seviyorum harika görünüyor ellerine sağlık filizciğim

Sevgi Küçük said...

Hmmm...Tam benlik! Ellerine sağlık :)

Özlemhan said...

Canım ablacığım geçmiş bayramın kutlu olsun daha nice güzel bayramlara

angel said...

gecmis bayramin mubarek olsun canim daha nice mutlu bayramlara.yemek sahane ellerine saglik

gülay mutfakta said...

canım ellerine sağlık..mangalda yaptığımızda çok severek yediğimiz bir lezzet..teflon tavada yapmak aklıma gelmemişti..

sevgiler..

birdutmasali said...

Filizciğm ellerine sağlık,
köz soğanı ailecek çok severiz sulu sulu şekerimsi tadı benzersizdir bencede.
ve soğan sarımsak aşkı bisen de
birde bende var galiba bu kadar :)))
afiyetler olsun canımmm..