Bu gunlerde domuz gribinden korunma amacli sogan ,sarmisak,sebze,meyva agirlikli besleniyoruz.Cok severek yedigimiz soganlara bugun sivri biber ekledim aslinda sadece sogan ile oluyor cok lezzetli oluyor
Hazirlanisi
Bir miktar arpacik sogan koz tavasinda kozlenir teflon tavadada olabilir.
Sivri biberler kozlenir servis tabagina alinir uzerine zeytinyagi,nar eksisi,tuz,maydanoz eklenir
Sogan seviyorsaniz hala denemediyseniz deneyin derim
Afiyet olsunnnn....
8 comments:
Eşim bayılır buna tam bir soğan , sarımsak ve cin biberi hastası :)
Evet canım ben de bu şekilde yapıyorum son günlerde.çünkü biz her türlü yesek te oğluş yemiyor.ama bu şekilde o da gayet severek yiyor...ellerine sağlık
tam bana göre bir yemek soğanın her şeyini çok seviyorum harika görünüyor ellerine sağlık filizciğim
Hmmm...Tam benlik! Ellerine sağlık :)
Canım ablacığım geçmiş bayramın kutlu olsun daha nice güzel bayramlara
gecmis bayramin mubarek olsun canim daha nice mutlu bayramlara.yemek sahane ellerine saglik
canım ellerine sağlık..mangalda yaptığımızda çok severek yediğimiz bir lezzet..teflon tavada yapmak aklıma gelmemişti..
sevgiler..
Filizciğm ellerine sağlık,
köz soğanı ailecek çok severiz sulu sulu şekerimsi tadı benzersizdir bencede.
ve soğan sarımsak aşkı bisen de
birde bende var galiba bu kadar :)))
afiyetler olsun canımmm..
Post a Comment