Nov 2, 2009

BEZELYELI TELSEHRIYE


Iki bardak tel sehriye iki kasik tereyagi ile kavrulur.

Kavrulan sehriyenin uzerine tuz ve 1,5 bardak bezelye eklenir .

Uzerine iki bardak su ilave edilir kisik ateste pisirilir.

8 comments:

Gönülünce Lezzetler said...

Akşam saati karnım aç şehriyeli bezelye nasılda güzel görünüyor şu an...Hem kolay hem harika bir lezzet ellerine sağlık ablacığım harikasın...
Sevgiler...

Sevil Şahin said...

Filizcim hımm nefis olmuş afiyet bal şeker olsun kokusu beni buralara dek çekti..

NEŞELİ MUTFAK said...

filizciğim tan benlik bir tarif pratik zahmetsiz .ellerine sağlık.sevgiler

HUYSUZBALIK said...

Ne güzel görünüyor değişik bir tarif olmuş Filizcim. Garnitür de konulabilir bezelye yerine sanırım. Ellerine sağlık. Sevgiler...

pelince said...

İlk kez gördüm,çok leziz.. afiyetler olsun...
ellerine sağlık..

Narince said...

Ne güzel bir fikir. Çabucak da olur. Kokusunu düşündüm de...

harikamutfak said...

sayfanızdaki tüm tarifler nefis görünüyor.elinize emeğinize sağlık...

Unknown said...

görüntü mükemmel ellerinize sağlık