MALZEMELER
Bir kilo bal kabagi
Bir kilo seker
Tahin,ceviz
HAZIRLANISI
Kabaklar soyulur dilimlenir.Dilimlenmis kabaklar tencereye dizilir uzerine
seker ilave edilir kisik ateste pisirilir.
Pisen kabaklar soguyunca firin kabina dizilir kalan suyu uzerine gezdirilir 170c firina verilir
uzeri kizarinca cikarilir sogutulur.
Servis tabagina alinan kabaklarin uzerine tahin ve ceviz dokulur
Ben kabagimi sakarya alanduzu koyunden yengemin bahcesinden aldim harika bir kabak
hic su eklemedim bazen cinsine gore su eklemek gerekirmis
Afiyet olsuuuun
11 comments:
ne güzel bir kabak öyle filizciğim. tam anavatanı zaten..
afiyetler olsun canım.
Önden bir tabak dible ardından da kabak hımmm nefis olur...Ellerine sağlık ablacığım ikiside harika olmuş...
Sevgiler...
filiz abla harika görünüyor kabak tatlın dibleyi de görmedim sanma ellerine kollarına sağlık
Canım bol cevizli ne kadar nefis görünüyor..Bizde de nedense hep fındık ekilir üzerine..Kurtulamadık gittik fındık takıntımızdan..))Ellerine sağlık canım Filiz'ciğim..
Sevgilerle..
Ablacım ellerine sağlık harika görü
nüyor.Çokkk severeim bu leziz tatlı
yı öpüyorum...
of of zaten talı krizindeyim....ellerine sağlık..
Ellerine sağlık Filizciğim.Harika olmuş gerçekten de.Sevgiler...
Ellerine sağlık canım ya, nasıl güzel çıkmış fotograflarda.Rengi kıvamı tam duruyor.Afiyetle yiyin
Sevgiler
Filizcim kabaklar çok güzel görünüyor senin ellerinde muhteşem olmuşlar canım.çok severim kabak tatlısını yiyenlere afiyet olsun.
Bence de canım tahinle çok güzel oluyor.
Ellerine sağlık canım
sevgilerimle
bayılırım kabak tatlısına:)
kabağın cinsi lezzette çok farkediyor gerçekten, fotolardan ne kadar lezzetli olduğu belli oluyor, rengi harika, ellerinize sağlık...
sevgiler...
Post a Comment