Feb 3, 2009

TUTMAC


Kiyma az yag ile kavrulur suyunu cekince 1 kup dogranmis sogan ,tuz eklenir.

Yufka rulo sarilir 3 parmak genisliginde kesilir elde edilen uzun parcalarin ucuna kiymali harc konur muska seklinde sarilir.Tutmaclar kizgin yagda kizartilir uzerine sarmisakli yogurt dokulur

5 comments:

KİZHATCE said...

ooff inanılmaz güzel görünüyolar,mantıyı anımsattı bana,ellerinize sağlık,sevgiler....

Damak Tadı said...

Tam bizlik bu tutmaçlar..Şimdi olsa yoğurtsuz tatmak isterdim inan..Çok iştah kabartıyor bu tariflerin ve fotoğrafların tatlım..Afiyetler olsun sizlere..


Sevgiler..

Anonymous said...

Çıtır çıtır harika börekler, sarımsaklı yoğurtla süper görünüyor, ellerinize sağlık.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
yildiz said...

Sarimsakli yogurtlu olurda yenmez mi?Ellerine saglik ablacigim,güzel bir haftaya baslaman dilegiyle,sevgiler.